İdari ve Mali Hizmetler Müdürü

Müdür.jpg
Turgay DEMİREL
İdari ve Mali Hizmetler Müdürü

18 Ocak 1986 tarihinde Ordu-Gölköy’de doğdu. İlköğrenimini Gölköy’de Orta öğrenimini Ordu’da tamamladı. 2004 yılında Piraziz Sağlık Meslek Lisesini bitirdi. 2006 yılında İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesine Sağlık Memuru(Tıbbi Sekreter) olarak atandı. 2010 yılında Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi (lisans) bölümünden mezun oldu.2010 yılında İstanbul Üniversitesi Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Ön Lisans bölümünden mezun oldu.2013 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme (lisans) bölümünden mezun oldu.2014 yılında Hastane ve Sağlık Yöneticiliği alanında Yüksek Lisans yaptı. 2016 yılında Acıbadem Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezinde Sağlık Hizmetlerinde Etkinlik, Hastane ve Sağlık Yöneticiliği Eğitimi aldı. 2018 yılında Lisans tamamlama hakkı kapsamında İstanbul Üniversitesi Sağlık ve Hastane Yöneticiliği (Lisans) bölümünden mezun oldu.

2006-2012 yılları arasında İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çeşitli birimlerde Memur, Birim Sorumlusu olarak görev yaptı.2012-2015 yılları arasında İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.2015-2018 yılları arasında İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görev yaptı.2015-2017 yıllarında İstanbul Adliyesinde 657 Sayılı DMK, Kamu Personel Mevzuatı, Kamu İhale Kanunu, Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu, Maaş Ödemeleri-Vergi İşlemleri-İş Kanunu ile Faturalandırma Usul ve Esasları kapsamında Bilirkişi olarak görev yaptı.2018-2023 yılları arasında İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı bünyesinde Yapım İşlemleri Teknik Bakım ve Onarım İşlemleri, Tıbbi Cihaz ve Biyomedikal Birimlerinden sorumlu Uzman olarak görev yaptı.2018-2023 yıllarında arasında İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde Sağlık Bakanlığını temsilen İşçi-İşveren anlaşmazlıkları kapsamında Arabulucu olarak görev yaptı.2022 yılında iller arası tayin ile Ordu İl Sağlık Müdürlüğüne atandı.

Kamu İhale Kanunu ve Mevzuatları, Faturalandırma Usul ve Esasları, Stok Yönetim, Sağlık Hizmetlerinde Yönetim ve Etkinlik, Kamu Personel Mevzuatı, İş Kanunu ve Mevzuatı, Kamu Personeli Ödeme Usul ve Esasları, Veri Tabanlı Yönetim Sistemleri, Bilgisayar Ağ sistemleri, Windows, Linux, Programlamaya Giriş, C++,Visual Basic, Java, Hastane Bilgi Yönetim Sistemleri ile ilgili çok sayıda eğitim, kurs ve seminere katıldı.

15 Haziran 2023 tarihi itibariyle Ordu Eğitim Ve Araştırma Hastanesine İdari ve Mali İşler Müdürü olarak atandı.

Evli ve 2 çocuk babasıdır.