Acil Bakım Hemşireliği Sertifika Programı Başvuru İlanı
30 Ağustos 2023

T.C SAĞLIK BAKANLIĞI ORDU ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ “ACİL BAKIM HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMI” BAŞVURU İLANI

T.C SAĞLIK BAKANLIĞI ORDU ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ tarafından 09 Ekim-17 Kasım 2023 tarihleri arasında Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı yapılacak olup başvurular 23 Ağustos 2023-08 Eylül 2023 tarihleri arasında kabul edilecektir.

Başvuru İçin Gerekli Belgeler:

1- Başvuru Formu : https://ekip.saglik.gov.tr  adresine e-devlet üzerinden giriş yapılarak  (Başvurular-Eğitim Başvurusu- OEAH) ‘‘Başvuru Formu’’ eksiksiz doldurulmalı (girişler mutlaka çıktı alınabilecek bir sistem üzerinden yapılmalıdır), başvuru kesinleştirilip çıktısı alındıktan sonra boş alanlar manuel doldurularak imzalanmalıdır. Daha sonra Hastane Başhekim’i ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü’ ne imzalatılarak mühür bastırılmalıdır.

2- Mezuniyet Belgesi: Aslı gibidir onaylı diploma örneği (ön-arka fotokopi üzerine) ya da mezuniyet belgesi (e-devlet)

3-Kimlik Belgesi: Belgesinde soyadı değişikliği olanlar için aslı gibidir onaylı kimlik belgesi (ön-arka fotokopi üzerine)

4-Acil serviste   çalışmıyor ancak çalıştırılmanız planlanıyor ise çalıştırılmanızın  planlandığını gösteren güncel tarihli, onaylı belge.

5- Başvuru için gerekli belgeler elden teslim edilmeli ya da e-posta adresine gönderilmelidir.

Sertifika programına Acil Serviste çalışan veya çalıştırılması planlanan (acil serviste çalışacağını belgelemesi kaydıyla) hemşire, ebe (hemşire yetkisi almış) ve sağlık memurları (toplum sağlığı) katılabilir.

Program Sorumlusu: Yasemin TEMİZ MARANGOZ
Tel: 0.452.2250185-1528