T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Ordu İl Sağlık Müdürlüğü Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Facebook Twitter Google Plus Linkedin

Türkiye Saha Epidemiyolojisi Sertifikalı Eğitim Programına 2020 Dönemi başvuruları başlamıştır.

Güncelleme Tarihi: 15/06/2020

Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü Sağlık Tehditleri Erken Uyarı ve Cevap Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen TürkiyeSaha Epidemiyolojisi Sertifikalı Eğitim Programı’na Saha Epidemiyoloğu olarak eğitilmek üzere önümüzdeki dönem için yeni kursiyerler alınacaktır. Katılmak isteyenler için başvurular başlamıştır. Başvuru için son tarih 30 Nisan 2020dir.

Program hakkında bilgi almak ve başvuru şartları için Başvuru Şartları.pdf

Özgeçmiş Formu için Özgeçmiş Tıklayınız.doc.